HTC One M8s‎

< < Menu

Konfiguration af HTC One M8s for første gang

Når du tænder for HTC One M8s første gang — eller efter en nulstilling til fabriksindstillingerne — bliver du bedt om at konfigurere den.
Tip: Du kan aktivere TalkBack for at navigere via stemmefeedback, før du vælger sprog. Hold to fingre på skærmen, indtil du hører en meddelelse om, at hjælp til handicappede er aktiveret.
Følg konfigurationsassistenten for at vælge din internetforbindelse, logge på din Google-konti, konfigurere beskyttelse af HTC One M8s mm.
Brug Android Backup-tjenesten, hvis du har brugt den til at sikkerhedskopiere din gamle telefon. På skærmen Hent dine programmer og data trykker du på Gendan fra denne sikkerhedskopi. Vælg din gamle telefon fra menuen, hvis du vil gendanne dine programmer fra en gammel telefon, der er sikkerhedskopieret vha. Android Backup-tjenesten. Ellers trykker du på Konfigurer som ny enhed.
Bemærk:
Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Tænde og slukke for placeringstjenester.