HTC One M8s‎

< < Menu

Oplade batteriet

Før du tænder og begynder at bruge HTC One M8s, anbefales det at oplade batteriet.
Vigtigt:
  • Hvis batteriet har været opbrugt i flere dage, skal din HTC One M8s muligvis oplades i flere minutter, inden du tænder den.
  • Brug kun den adapter og det USB-kabel, der fulgte med HTC One M8s, når du oplader batteriet. Når batteriet er ved at være fladt, skal du bruge strømadapteren til opladning og ikke USB-kablet til din computer.
  1. Indsæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Bemærk:
  • Som en sikkerhedsforanstaltning kan batteriet ophøre med at oplades, hvis det overophedes.
  • Undgå at oplade batteriet i varme omgivelser.
  • Hvis du bruger webbrowseren og oplader batteriet på samme tid, kan din HTC One M8s godt blive varm. Dette er normalt.
  • Tag strømadapteren ud af stikkontakten, når du har opladet telefonen, da du derved sparer strøm.