HTC One M8s‎

< < Menu

HTC One M8s

Frontpanel

1. To højttalere
  2. nano-SIM-kortbakke med hul til udskubning
  3. USB-stik
  4. 3,5 mm headset-stik
  5. LYDSTYRKE
  6. microSD kortbakke med hul til udskubning
  7. Nærhedssensor
  8. Frontkamera
  9. STRØM og IR-SENSOR
  10. Meddelelses-LED
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One M8s.
  • Undgå at væsker eller støv kommer ind i mikrofonhullet for at forhindre skader på mikrofonen.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.

Bagpanel

1. Duo Kamera
  2. LED-blitz