HTC One M8s‎

< < Menu

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow giver dig nye funktioner, der gør dit mobilliv endnu nemmere.

Now on Tap

Now on Tap søger intuitivt og giver dig relevante oplysninger direkte i programmet. Dette betyder, at du aldrig mere er nødt til at forlade din samtale eller det websted, du surfer på, for at søge efter oplysninger.

Du skal blot trykke og holde på og Now on Tap viser relaterede oplysninger, programmer og handlinger. Se Now on Tap.

Administrér telefonen hukommelse

Brug Hukommelse i indstillinger til at overvåge HTC One M8s's gennemsnitlige hukommelsesforbrug og ydeevne. Du kan også bruge denne indstilling til at tjekke, hvilke programmer der bruger mest hukommelse.

Stor ændring i, hvordan du bruger lagerkort.

Hvis du har et eksisterende lagerkort med mediefiler og andre filer, kan du bruge det som flytbart lager, så du kan sætte kortet i og få adgang til dine filer på enhver Android-telefon.

Hvis du har et helt nyt lagerkort, kan du bruge kortet som en udvidelse af den interne hukommelse. Se Bør jeg bruge lagerkortet som flytbar eller intern hukommelse? og Konfiguration af lagerkortet som intern hukommelse.

Nulstil netværksindstillingerne

Du kan hurtigt nulstille alle netværksindstillinger, hvis HTC One M8s har svært ved at oprette forbindelse til mobildataeller til Wi‍-Fi-netværk eller Bluetooth-enheden. Se Nulstille netværksindstillinger.

Google indstillinger

Du kan let administrere indstillingerne for Google-programmer og funktioner på HTC One M8s. Tryk på Google i indstillinger og tilpas dine præferencer.

Smartere links til programmer

Android 6.0 Marshmallow åbner automatisk det korrekte program for links, du taster ind i en tekst eller e-mail eller på et websted. Med smartere links til programmer skal du ikke længere gætte på, hvilket program der kan håndtere de links, du taster.

I Indstillinger kan du ændre de standardprogrammer, der skal linkes til. Se Indstilling af standardprogrammer og Konfiguration af programlinks for yderligere oplysninger.

Programtilladelser

For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen. Se Styring af programtilladelser for yderligere oplysninger.