HTC One M8s‎

< < Menu

Hvorfor har jeg ikke adgang til min eksterne USB-hukommelse med Filhåndtering?

På nuværende tidspunkt kan du kun gennemse telefonens interne hukommelse eller et isat lagerkort. Det understøttes ikke på nuværende tidspunkt at kunne gennemse tilsluttet USB-hukommelse.
Hvis du vi gennemse USB-hukommelsen, skal du gå til Indstillinger > Lagering og USB og trykke på den eksterne USB-hukommelsesenhed i listen Flytbart lager.