HTC One M8s‎

< < Menu

Hvordan skifter jeg mellem indtastning med HTC Sense tastaturet og en tredjepartsenhed?

Hvis du har installeret en tredjeparts indtastningsmetode eller et tastatur, skal du først tænde enheden og vælge det som dit aktuelle tastatur.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Under Tastatur og inputmetoder skal du trykke på Aktuelt tastatur > Vælg tastatur.
  3. Tryk på omskifteren Til/Fra ved indtastningsmetoden fra tredjeparten.
  4. Tryk på .
  5. Tryk på Aktuelt tastatur og vælg derefter, om du ønsker at bruge HTC Sense Input eller en indtastningsmetoden fra tredjeparten.