HTC One M8s‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke bruge Duo effekter på billederne, jeg tager med min telefon?

Der kan være en række grunde til at Duo effekter ikke virker på dine billeder:
  • Der var spærret for den ene eller begge objektiver, da du tog billedet.
  • Du bruge ikke funktionen kamera. Det er ikke muligt at bruge Duo effekter på billeder, du tager med andre funktioner.
  • Billedet, som du prøver at bruge effekter på, blev taget med frontkameraet.
  • Scenen var ikke sat til Auto.
  • Blitzen var ikke slået fra, da billedet blev taget.
  • Der var ikke nok omgivende lys, da billedet blev taget.
  • Du har zoomet ind eller kameraet var muligvis for tæt på emnet, da billedet blev taget.
  • Duo effekter det er ikke muligt at bruge beskårede billeder.
  • Duo effekter det er ikke muligt at bruge det samme billede to gange.

Du kan læse mere om hvad ud skal huske, når du bruger funktionen Duo kamera i brugervejledningen.