HTC One M8s‎

< < Menu

Hvorfor modtager jeg ikke tekstbeskeder fra mine kontaktpersoner, der bruger iPhone?

Hvis du har skiftet fra en iPhone, sender dine kontakter, der bruger iPhone dig muligvis stadig tekstbeskeder via iMessage og ikke via SMS eller MMS.
For at modtage deres tekstbeskeder på din HTC-telefon, skal du slå iMessage fra på alle dine Apple enheder.

Eller gå på https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage for at afregistrer dit telefonnummer.