HTC One A9s‎

< < Menu

Sende en tekstmeddelelse (SMS)

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til.
  4. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din besked.
  5. Tryk på eller tryk på for at gemme meddelelsen som en kladde.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse (vises over skærmtastaturet). Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
    • Din SMS bliver automatisk til en MMS, når du indtaster en e-mailadresse som modtager, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.
Relaterede instruktioner