HTC One A9s‎

< < Menu

Sådan oprettes et låsemønster på nogle programmer

Opret et låsemønster til de installerede programmer, som er private eller personlige. Du bliver bedt om at tegne mønstret, når du åbner de valgte programmer, eller starter dem fra Dvaletilstand på din telefon.
  1. På startskærmen trykker du på , og så finder og trykker du på Boost+.
  2. Tryk på Lås programmer.
  3. Tegn det ønskede låsemønster.
  4. Indtast din fødselsdag.Dette er dit sikkerhedsspørgsmål, hvis du glemmer din adgangskode.
  5. Tryk på knappen Til/Fra ved siden af programmet, hvis du vil bruge et låsemønster til at åbne det.
  6. Tryk på .
Tip: For at ændre låsemønsteret, skal du trykke på Lås programmer > > Skift mønster.