HTC One A9s‎

< < Menu

Det kan du gøre på Google Billeder

Her er nogle af de ting, du kan gøre, når du bruger Google BillederHTC One A9s.
  • Vis, rediger og del de billeder og videoer, du har taget, på HTC One A9s. Du har også adgang til de mediefiler, du tidligere har sikkerhedskopieret til din Google-konto.

Hvis du ser eller på en miniature, betyder det, at mediefilen kun er lagret på telefonen og endnu ikke sikkerhedskopieret til din Google-konto. Uden dette ikon betyder det at billedet eller videoen allerede er sikkerhedskopieret til din konto.

• Du kan vælge billeder og videoer ved at holde på en miniature for at vælge den. Tryk på en dato for at vælge alle mediefiler derunder. Eller du kan holde en miniature som dit første valg, og så trække fingeren til det sidste element, du vil vælge.
  • Forbedre RAW-billeder, der er taget med HTC Kamera-programmet.
  • Tilføj Hyperlapse-effekter til dine videoer.
Tip: Hvis du vil vide mere om Google Billeder, trykker du på > Hjælp. Eller du kan besøge support.google.com/photos.