HTC One A9s‎

< < Menu

Oprette dit eget tema

Du kan oprette og tilpasse dit eget tema og dele det med andre.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Skift tema.
  3. Tryk på > Skift baggrund for at indstille baggrunden for dit tema.
  4. Vælg et billede fra din telefon eller tag et billede med Kamera.
  5. Flyt eller forstør beskæringsboksen til det område i billedet, du vil medtage.
  6. Beskær og gem billedet.
  7. Tryk på Næste.
  8. Glid op eller ned til den foruddefinerede stil, som du ønsker at bruge til dit tema.
  9. Du kan:
    • Tryk på Næste, hvis du ikke vil tilpasse dit tema yderligere.
    • Tryk på Rediger, tryk derefter på en af kategorierne, som du ønsker at tilpasse, og eksperimenter med indstillingerne, indtil du er tilfreds.

Tryk på Forhåndsvisning for at se, hvordan dit tema vil se ud.

10. Tryk på Afslut, giv derefter dit tema et navn og tryk på OK for at gemme dit tema.

For at anvende temaet, når du har gemt det, skal du sørge for at vælge indstillingen Anvend dette tema nu.