HTC One A9s‎

< < Menu

Dette er anderledes ved skærmtastaturet

HTC bruger TouchPal som skærmtastatur til HTC One A9s pga. programmets popularitet og omfattende funktioner.

Her er nogle af de funktioner, du vil få glæde af med TouchPal-tastaturet:

• Download tastaturtemaer for at personalisere tastaturbaggrunden.
  • Vælg blandt en lang række emoji for at gøre dine meddelelser og sociale opdateringer sjove.
  • Du kan sikkerhedskopiere og synkronisere dine personlige ordbøger samt indtastningsmønstre og data til TouchPal Cloud.
  • Du kan ændre størrelsen af tastaturet. Du kan også ændre tastaturets position.
  • Når du taster i liggende visning, kan du opdele tastaturet, så det er lettere og hurtigere for at dig at taste blot med dine tommelfingre.

Du kan få grundlæggende oplysninger om brugen af tastaturet i Indtaste tekst.