HTC One A9‎

< < Menu

Modtage filer via Bluetooth

Med din HTC One A9 kan du modtage forskellige filer via Bluetooth, herunder billeder, musiknumre, kontaktoplysninger, kalenderbegivenheder og dokumenter, som f.eks. PDF'er.
Vigtigt: Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger via Bluetooth.
  1. Slå Bluetooth til.

Se Tænde/slukke for Bluetooth.

2. Send én eller flere filer til HTC One A9 fra den afsendende enhed.
  3. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC One A9 og den afsendende enhed. Du bliver muligvis også bedt om at indtaste den samme adgangskode eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Der vises derefter en Bluetooth-autorisationsanmodning.

4. Tryk på Par.
  5. Når HTC One A9 modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og derefter trykke på Accepter.
  6. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Svirp ned på meddelelsesskærmen, og tryk på den relevante meddelelse for at se filen.
  7. Du kan også trykke på > Vis modtagne filer, for at se filer, der er modtaget via Bluetooth.