HTC One A9‎

< < Menu

Sådan deles din telefons internetforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Intet problem. Brug dataforbindelsen på din HTC One A9 til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • For at være sikker på, at USB-driverne til HTC One A9 er opdaterede, skal du installere den nyeste version af HTC Sync Manager på computeren.
  • Sørg for, at du har tjenesten USB-tethering aktiveret fra din mobiludbyder.
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere gebyrer. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  • Sørg for, at mobiltelefondata er slået til.
  1. Forbind din HTC One A9 til din computer med det medfølgende USB-kabel.
  2. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  4. Tryk på Deling af mobilt netværk > USB-stik > USB-tethering.