HTC One A9‎

< < Menu

Søgning i HTC One A9 og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC One A9 og på nettet. Start din søgning ved at indtaste et søgeord i programmet Google-søgning eller ved at bruge Google Stemmesøgning.
For at åbne Google-søgning, skal du fra startskærmen trykke på , og derefter finde og trykke på Google. Eller tryk på Google søgelinje-widgeten, hvis den er tilgængelig.
Tip: Nogle programmer, f.eks. Kontakter eller Mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til at søge i disse programmer.

Sådan søges på nettet og i HTC One A9

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.

Hvis du allerede har konfigureret en Google-konto på HTC One A9, får du mulighed for at logge på Google Now.

2. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet. Mens du skriver, vises din HTC One A9 matchende elementer, samt forslag fra Google-websøgningen.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.
Bemærk: Du kan også filtrere søgeresultaterne ved at trykke på en af kategorierne på filtreringslinjen nederst på skærmen.

Søge på internettet med din stemme

Brug Google Stemmesøgning til at finde information på nettet ved at tale til HTC One A9.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Google.
  2. Sig "‍OK, Google"‍, og sig derefter det, du ønsker at søge efter. Når du har talt, vises matchende elementer fra Google websøgning.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i listen, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program. Du kan også sige "‍OK, Google"‍ for at søge igen.

Sådan konfigureres søgeindstillingerne

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Google.
  2. Tryk på Søg og Now.
  3. Tryk på den søgeindstilling, du vil angive.

Du kan få hjælp eller give feedback ved at trykke på .