HTC One A9‎

< < Menu

Tilføje en e-mail-konto

Konfigurer yderligere e-mailkonti som f.eks. endnu en Microsoft Exchange ActiveSync-konto eller en konto fra en webbaseret e-mailtjeneste eller e-mailudbyder.
Vigtigt: Hvis du tilføjer en Microsoft Exchange ActiveSync eller en POP3/IMAP e-mailkonto, skal du spørge din netværksadministrator eller e-mailtjenesteudbyder om yderligere e-mailindstillinger, som kan være nødvendige.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail.
  2. Tryk på > Tilføj konto.
  3. Vælg en e-mail-kontotype fra listen af e-mail-udbydere. I modsat fald skal du trykke på Andre (POP3/IMAP).
  4. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden for din e-mail-konto, og tryk derefter på Næste.
    Bemærk: Nogle e-mail-konti lader dig indstille en synkroniseringsplan. Som standard bruger din HTC One A9 Smart synkronisering for at spare på batteristrømmen. Se Hvad er Smart synkronisering?.
  5. Indtast et navn for din e-mail-adresse, og tryk derefter på Afslut opsætning.