HTC One A9‎

< < Menu

Tjekke din e-mail

I programmet Mail kan du læse, sende og organisere e-mails fra én eller flere e-mail-konti, som du har konfigureret på HTC One A9.

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail. Indbakken for en af dine e-mail-konti vises.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på en e-mail for at læse den.
    • Hvis du vil vise e-mails i en anden e-mailmappe, trykker du på > Mappe og derefter på den mappe, du vil vise.
    • Hvis du vil skifte imellem e-mailkonti eller vise e-mails fra alle dine konti, trykker du på .
    • Hvis du vil ændre indstillingerne for en e-mailkonto, skal du først vælge kontoen og derefter trykke på > Indstillinger.

Organisere din e-mail-indbakke

Har du en stor bunke e-mail-meddelelser i din indbakke? Organiser dine e-mail-meddelelser i faner, så du hurtigt kan finde de meddelelser, du leder efter.
  1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. I indbakken trykker du på > Rediger faner.
  3. Vælg de faner, du vil tilføje til indbakken.
  4. Hvis du vil arrangere fanerne, trækker du og flytter herefter fanen til dens nye position.
  5. Tryk på Udført.
  6. Glid med fingeren til den tilføjede fane for at se dine e-mail-meddelelser.