HTC One A9‎

< < Menu

Planlægge eller redigere en begivenhed

Du kan oprette eller redigere begivenheder på HTC One A9 og synkronisere begivenheder med dine eller Exchange ActiveSync-kalendere. Du kan også oprette, ændre og synkronisere begivenheder med din Google-kalender.
Bemærk: Redigering af begivenheder er ikke understøttet af alle konti.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kalender.
  2. Gør et af følgende på en af Kalender-visningerne:
    Opret en begivenhed Tryk på . Tryk på og vælg den kalender, du til tilføje begivenheden til.
    Rediger en begivenhed Vis en begivenhed, og tryk så på .
  3. Indtast og indstil oplysninger om begivenheden. Bortset fra indstilling af begivenhedens navn, dato, tid og placering, kan du også:
    Invitere kontakter fra din Exchange ActiveSync eller Google-konto Tryk på , og vælg de kontakter, som du ønsker at invitere.
    Indstil begivenheden til at gentage Tryk på Gentager ikke-knappen, og vælg derefter en tidsplan. Du kan derefter indstille gentagelsesfrekvensen og slutdato.
    Opret en bemærkning til begivenheden Når du står i en kalenderbegivenhed, skal du trykke på Opret note.
  4. Tryk på Gem.

Hvis du har inviteret nogen til en begivenhed, trykker du på Send eller Send opdatering.

Tjekke din tidsplan for en begivenhed

Undgå at sætte mange forskellige møder på samme tid. I Kalender kan du tjekke dine aftaler for at se, om en ny begivenhed kommer i konflikt med din tidsplan.
  1. Når du opretter eller redigerer en begivenhed, trykker du på Undersøg kalender.
  2. Tryk og hold på afkrydsningsfeltet for begivenheden, og træk den derefter til et frit tidsinterval.
  3. Træk i top- og bundnoderne for at indstille varigheden af begivenheden. Du vil se en meddelelse, hvis der er konflikter med andre planlagte begivenheder.
  4. Tryk på Udført for at vende tilbage til skærmen for begivenheder, og gem så begivenheden.