HTC One A9‎

< < Menu

Gådan genstartes HTC One A9 (blød nulstilling)

Hvis din HTC One A9 kører langsommere end normalt, ikke reagere eller har en app, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte enheden og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.
  3. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.

Reagerer HTC One A9 ikke?

Hvis HTC One A9 ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykke på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE OP i mindst 12 sek. HTC One A9 genstarter herefter.