HTC One A9‎

< < Menu

Ekstrem strømbesparelsestilstand

Hvis du ikke har brug for de fleste af telefonens funktioner, kan du aktivere Ekstrem strømbesparelsestilstand for at forlænge batterilevetiden. I denne tilstand holder telefonen længere i standby, men du kan så kun bruge de mest grundlæggende funktioner som telefonopkald, SMS og e-mail.
  1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Strøm.
  2. Tryk på feltet Ekstrem strømbesparelsestilstand Til/Fra for at slå tilstanden til eller fra.

Hvis du vil slå tilstanden til automatisk, trykker du på Ekstrem strømbesparelsestilstand og vælger et batteriniveau.