HTC One A9‎

< < Menu

Sende en gruppemeddelelse

Det er nemt at sende en meddelelse til flere kontakter på en gang. Du kan vælge imellem at sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.
Vigtigt: Gruppe-MMS kan medføre ekstra datagebyrer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Meddelelser.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på , og vælg derefter flere modtagere.
  4. For at sende en gruppe-sms, skal du trykke på , og derefter vælge Send som individuel. Slå denne funktion fra for at sende din meddelelse som en gruppe-MMS.
    Gruppe-SMS

Din meddelelse vil blive sendt til modtagerne som en tekstmeddelelse og du vil blive opkrævet for hver meddelelse, du har sendt af din mobiltelefonudbyder. Svar fra din modtagere sorteres separat.

Gruppe-MMS Hvis du sender en gruppe-MMS kan dine modtagere deltage i samtalen, som du har startet, på samme måde som i en gruppechat.

HTC One A9 organiserer også svar på meddelelser i en enkel samtaletråd. Hvis det er første gang du sender en gruppe-MMS, skal du måske indtaste dit mobiltelefonnummer.

5. Tryk på feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din besked.
  6. Tryk på .