HTC One A9‎

< < Menu

Fotoformer

Med Fotoformer kan du tilføje en form til dit billede og fylde den med et andet billede.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  3. Vælg det andet billede, som skal fyldes i den valgte form.
  4. Vælg en form, som du vil bruge på billedet.
  5. Tryk på for at skifte til formlaget. Du skulle kunne se formlags-ikonet .
  6. Træk i formmasken for at flytte den.
  7. Spred dine fingre eller knib dem sammen på formmasken for at justere dens størrelse.
  8. Tryk og hold på formemasken med to fingre, og træk derefter dine fingre i en cirkulær bevægelse for at rotere den.
  9. Tryk på for at vende tilbage til billedlaget , og spred derefter dine fingre eller knib dem sammen på billedet for at justere billedstørrelsen inde i masken.
  10. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
  11. Tryk på , vælg en anden blandingsfunktion for det valgte lag, og tryk derefter på .
  12. Tryk på > , og tryk derefter på en indstilling for at justere dens værdier.
  13. Hvis du ønsker at justere dit billede for at blande det med det indsatte billede, skal du trykke på for at skifte fra billedfyldningslaget til billedlaget.
  14. Tryk på en indstilling og træk derefter i skyderen for at justere dens værdier, og tryk derefter på .
  15. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.