HTC One A9‎

< < Menu

Former

Tilføj nogle mønster til dit billede ved at tilføje og blande figurer.

1. I Fotoredigering skal du vælge det billede, som du ønsker at redigere.

Se Vælge et billede til redigering for at finde ud af hvordan.

2. I menuen, som åbnes, skal du trykke på Effekter > .
  3. Vælg en form, som du vil bruge på billedet.
  4. Vælg en farve for formen ved at trække i farveskyderen.
  5. Træk i formen for at flytte den.
  6. Spred dine fingre eller knib dem sammen på formen for at justere dens størrelse.
  7. Tryk og hold på formen med to fingre, og træk derefter dine fingre i en cirkulær bevægelse for at rotere den.
  8. Tryk på for at åbne værktøjslinjen.
  9. Tryk på , vælg en anden blandingsfunktion for det valgte lag, og tryk derefter på .
  10. Tryk på > , og træk derefter i skyderen for at justere formens opacitet.
  11. Hvis du ønsker at justere dit billede for at blande det med formen, skal du trykke på for at skifte fra formlaget til billedlaget.
  12. Tryk på en indstilling for at justere dens værdier, og tryk derefter på .
  13. Tryk på for at gemme ændringerne.

Det redigerede billede gemmes som en nyt billede. Det originale billede forbliver uredigeret.