HTC One A9‎

< < Menu

Vise, redigere og gemme et Zoe highlight

Når du viser en gruppe af billeder og videoer som f.eks. et album, sammensætter Galleri automatisk et Zoe highlight. Et Zoe highlight er en samling af klip—dette kan være billeder, videoer eller begge dele—som Galleri har forhåndsvalgt med tilføjede baggrundsmusik og specielle effekter. Du kan redigere Zoe highlightet og dernæst gemme det som en video.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på og vælg derefter hvordan du ønsker at vise dine billeder og videoer.

Hvis du er i visningen Tidslinje, skal du gå til fanen Begivenheder eller År.

3. Tryk på et felt for at åbne en gruppe af billeder og videoer. Du vil derefter se en eksempelvisning af Zoe highlightet, som afspilles automatisk.
  4. Tryk på for at redigere Zoe highlightet.

Du kan tilføje, ændre eller omorganisere klippene, vælge et tema eller skifte baggrundsmusikken.

5. Når du er færdig med at redigere Zoe highlightet, trykker du på Gem for at gemme det som en video.
Du kan finde den gemte video i albummet Zoe Highlights.