HTC One A9‎

< < Menu

Redigere en Hyperlapse-video

Opret en dynamisk Hyperlapse-video med varierende hastighed forskellige steder i videoen.
Vigtigt: Hvis du ikke ser denne funktion i Galleri, bør du hente og installere den nyeste opdatering til Zoe-programmet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Galleri.
  2. Tryk på en video, der er optaget i Hyperlapse-tilstand—markeret med ikonet , og tryk dernæst på .

Du kan også trykke på en almindelig video, trykke på skærmen for at vise skærmknapperne, og tryk derefter på for at omdanne videoen til en Hyperlapse-video.

3. Flyt venstre og højre skyder for at opdele videoen i segmenter, så du kan angive hastigheden per segment. Du kan have op til 3 segmenter med varierende hastighed.
  4. Hvis du vil justere hastigheden for et segment, skal du trykke på segmentet og dernæst på den ønskede hastighed.
  5. Tryk på for at se resultatet.
  6. Tryk på , når du er færdig.