HTC One A9‎

< < Menu

Sådan tager du et RAW-billede

Vil du bevare flere detaljer i dine billeder, eller fastholde belysningen i efterbehandlingen?I tilstanden Pro kan du tage billeder, der gemmes som RAW billedfiler i DNG-format sammen med en JPG-komprimeret version.

RAW-filen indeholder flere billedinformationer til efterbehandling, og du kan bruge Fotoredigering med den RAW-redigeringsværktøj eller en billed-editor på computeren til at forbedre dine billeder og frembringe det visuelle udtryk, du ønsker.

Bemærk: Når du tager et RAW-billede, gemmes både en RAW-fil og en JPG-fil. RAW- og JPG-filerne vises som et enkelt miniaturebillede i Galleri.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på > Pro.
  3. Husk at vælge . Har du ikke gjort det, kan du trykke på for at ændre.

Vælg , hvis du kun vil gemme en JPG-komprimeret version.

4. Tryk på .