HTC One A9‎

< < Menu

Manuel justering af kameraindstillingerne

Vil du selv bestemme de mere avancerede indstillinger for kameraet, så det passer til forskellige omgivelser og lysforhold? Du kan bruge tilstanden Pro til manuelt at indstille værdierne for f.eks. hvidbalance, eksponering, ISO mm.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Tryk på > Pro.
  3. Tryk på en indstilling, og træk derefter i skyderen for at justere den.

Tryk på en indstilling igen for at skjule skyderen.

4. For at ændre en indstilling tilbage til auto, skal du trykke på .
  5. Når du er klar til at tage billedet, skal du trykke på .