HTC One A9‎

< < Menu

Bruge Stemme Selfie

Stemme Selfie kan du nemt tage en selfie eller optage videoselfies med stemmestyring. Du skal blot slå denne funktion til i kamera-indstillingerne.
Bemærk: Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Tryk på > Kameraindstillinger.
  4. Vælg Stemme Selfie, og tryk derefter på .
  5. Poser og hold dig selv inden for rammen på skærmen.
  6. Kik på frontkameraet, hvorefter du skal:
    • Sig Cheese eller Tag billede for at tage en selfie.
    • Sig Start video eller Optag for at optage en selfie-video.
Tip: Du kan også bruge stemmeoptagelse med hovedkameraet. Skift til Kamera, og slå derefter Stemmeoptagelse til i kameraindstillingerne. Stemmeoptagelse er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.