HTC One A9‎

< < Menu

Påfør pænere hud med Live Makeup

Gør huden pænere, inden du tager din selfie. Live Makeup udglatter huden i realtid.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet, for at åbne appen Kamera.
  2. Skift til Selfie-funktionen. For at se, hvordan du skifter mellem optagelsesfunktionerne, se afsnittet Vælge en optagetilstand.
  3. Træk i skyderen, for at indstille hvor meget huden skal glattes ud.
Tip: Justeringslinjen vises som standard på skærmen. For at skjule den, skal du trykke på , og fjern derefter markeringen i Live Makeup.