HTC One A9‎

< < Menu

Tilføjelse af genveje på startskærmen

Placer programmer, du ofte bruger, på et widgetpanel på din startskærm. Du kan også tilføje genveje til ofte anvendte indstillinger, bogmærkede websider og mere.
  1. Hold fingeren på et ledigt sted på en widget-skærm.
  2. Tryk på Tilføj programmer og widgets i pop-op-menuen.
  3. Tryk på > Programmer eller Genveje.
  4. Rul igennem programmerne eller genvejene, eller tryk på for at søge efter et program eller en genvej.
  5. Hold fingeren på et program eller en genvej, og træk den derefter hen til den ønskede widgetskærm.
Tip: Hvis du vil tilføje et program fra skærmen Programmer, skal du holde fingeren på det pågældende program og trække det hen til en widgetskærm.