HTC One A9‎

< < Menu

Indtaste tekst med forudsigelig tekst

Er du nogensinde begyndt at taste noget, du ikke var sikker på, hvordan skulle staves? Med ordforudsigelse vil du se forslag til ord lige over tastaturet.
Bemærk: Ordforudsigelse og Forudsigelse af næste ord er aktiveret som standard.
For at indtaste tekst i forudsigelig tilstand, skal du gøre et af følgende:
  • Tryk på mellemrumstasten for at indsætte et fremhævet ord i forslagslisten.
  • Tryk på et ord i forslagslisten.
  • Tryk på pilen ved siden af forslagslisten for at se flere valgmuligheder.
Tip: Hvis du ved et uheld har valgt et forkert ord på forslagslisten, kan du - på nogle tastaturersprog, såsom engelske og spanske - altid gå tilbage og ændre det, ved at trykke på ordet og vælge et andet forslag.

Indstille et andet sprog for forudsigelig tekst

Du kan indstille den forudsigelige tekst til tosproget. Mens du skriver, får du ordforslag på de sprog, du har valgt.
Vigtigt: Denne funktion er kun tilgængelig for latin-baseret sprog.
  1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Sprog og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Tryk på Valg af tastatur > Tosproget forudsigelse og vælg derefter det ønskede sprog.

Tilføje ord til ordbogen

For bestemte tastatursprog, som f.eks. engelsk og spansk, kan du tilføje hyppigt brugte navne og akronymer til ordbogen for forudsigelig tekst, så du nemt kan finde dem i listen over forslag.
Vigtigt: Denne funktion er kun tilgængelig for latin-baseret sprog.
  1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Sprog og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Tryk på Personlig ordbog > .
  3. Indtast et ord.
  4. Tryk på OK.
Tip: Mens du indtaster tekst med Standard tastaturlayoutet, kan du automatisk lagre et foreslået ord, der ikke er i ordbogen (som regel det første ord, der vises i forslagslisten), ved at trykke på det.

Rediger eller slet ord i ordbogen for forudsigelig tekst

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Sprog og tastatur > HTC Sense Input.
  2. Tryk på Personlig ordbog.
    • For at redigere et ord, skal du trykke på emnet i listen.
    • For at slette emner fra ordbogen, skal du trykke på > Slet. Vælg de ord, som du vil slette, og tryk derefter på Slet.