HTC One A9‎

< < Menu

HTC BlinkFeed Meddelelser

Fra tid til anden vil du se HTC BlinkFeed meddelelser, som f.eks. et forslag til en restaurant i nærheden eller en anbefalet artikel.
  1. Dobbelttryk på meddelelsen for at se hele meddelelsen.

For restaurantanbefalinger, skal du trykke på eller på meddelelsen.

2. Tryk på meddelelsen igen for at få yderligere oplysninger om restaurantanbefalingen eller for at læse artiklen i HTC BlinkFeed.
Bemærk: Hvis du ikke ønsker at se restaurantanbefalinger på din låseskærm, skal du gå til HTC BlinkFeed, og derefter trykke på > > Indstillinger > Meddelelse på låse skærm. Derefter kan du deaktivere funktionen Måltidssamling.