HTC One A9‎

< < Menu

Automatisk start af kameraet med Motion Launch Snap

Når skærmen er slukket, kan telefonen starte direkte i Kamera appen.
  • Hold LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED knappen nede, og hold derefter telefonen vandret.
  • Eller hold først telefonen vandret, og tryk derefter på LYDSTYRKE OP eller LYDSTYRKE NED knappen.
Hvis du har konfigureret en skærmlås med loginoplysninger, bliver du bedt om at angive dine oplysninger, inden du kan afslutte Kamera appen.