HTC One A9‎

< < Menu

Skifte mellem senest åbnede programmer

Når du bruger multitasking og bruger forskellige programmer på HTC One A9, kan du nemt skifte imellem programmerne, som du har åbnet for nylig.

Tryk på for at se nyligt åbnede programmer.
  • Hvis du vil skifte tilbage til et program, kan du bladre igennem kortene for at finde det, og dernæst trykke på det.
  • Fjern et program fra listen ved at trække det til venstre eller højre.
  • Du kan fjerne alle programmer på én gang ved at trykke på .