HTC One A9‎

< < Menu

Hente programmer fra Google Play

Google Play er stedet, hvor du kan finde nye programmer til HTC One A9. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitetsprogrammer, underholdning og til spil.
Bemærk:
  • Du behøver en Google Wallet-konto for at købe betalte programmer eller for at foretage in-app køb. Hvis du allerede har en Google-konto, skal du blot tilføje Google Wallet ved at logge ind med dit eksisterende brugernavn og adgangskode på wallet.google.com.
  • Navnet på programmet Play Butik kan variere afhængig af dit område.
  • Muligheden for at kunne købe programmer varierer efter region.

Søge efter og installere et program

Når du installerer programmer, og bruger dem på din HTC One A9, skal de muligvis have adgang til dine personlige oplysninger, eller til visse funktioner eller indstillinger. Hent og installer kun programmer, som du stoler på.
Vigtigt: Vær forsigtig, når du henter programmer, der får adgang til funktioner eller store dele af dine data på din HTC One A9. Du har ansvaret for resultaterne af brugen af hentede programmer.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Gennemse eller søg efter et program.
  3. Når du finder det program, du kan lide, skal du trykke på det og læse dets beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Hent eller køb programmet, og tryk på Installer (for gratis programmer) eller på prisknappen (for betalte programmer).
  5. Tryk på Accepter.
    Tip: Programmer opdateres nogle gange med forbedringer eller fejlrettelser. Hvis du vil hente opdateringer automatisk, skal du trykke på > Automatisk opdatering efter installation.
Hvis du vil åbne et program, skal du gå til skærmen Programmer, og tryk derefter på programmet.

Gendanne programmer fra Google Play

Har du opgraderet til en ny telefon, fået en ny eller nulstillet til fabriksindstillinger? Gendan programmer, du tidligere har hentet.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Play Butik.
  2. Tryk på , for at åbne sidemenuen.
  3. Tryk på Mine programmer, svirp til fanen Alle, og tryk derefter på det program, du vil gendanne.
  4. Installer programmet.

For yderligere oplysninger henvises til Google Play hjælp.

Relaterede instruktioner