HTC One A9‎

< < Menu

Introduktion til indstillinger

Ønsker du at ændre ringetonen, konfigurere en Wi‍-Fi-forbindelse eller tilføje dine konti? Dette og mere kan du gøre i Indstillinger.
  1. Åbn Indstillinger enten fra panelet Hurtigindstillinger eller fra skærmen Apps.
    • Glid ned med to fingre fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger og tryk så på .
    • Tryk på på startskærmen, for at skifte til skærmen Apps, og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
    • Tryk på knappen Til/Fra ud for et emne, som f.eks. Wi-Fi for at slå det til eller fra. Tryk på selve emnet for at ændre dets indstillinger.
    • Tryk på Lyd og meddelelser for at indstille en ringetone, vælge en lydprofil og konfigurere lydindstillinger for indgående opkald.
    • Tryk på Personaliser for at ændre startskærmens baggrund, tilføje programmer og widgets mm.
    • Tryk på Konti og synkronisering for at tilføje og logge på dine forskellige konti som f.eks. e-mail, sociale netværk mm.
    • Tryk på Sikkerhed for at sikre din HTC One A9 med f.eks. en skærmlås.
Tip: Tryk på i Indstillinger for hurtigt at finde valgmuligheder og indstillinger.
Relaterede instruktioner