HTC One A9‎

< < Menu

Konfiguration af HTC One A9 for første gang

Når du tænder for HTC One A9 første gang, bliver du bedt om at konfigurere den.
Tip: Du kan aktivere TalkBack for at navigere via stemmefeedback, før du vælger sprog. Hold to fingre på skærmen, indtil du hører en meddelelse om, at hjælp til handicappede er aktiveret.
Gå igennem konfigurationen for enheden for at vælge internetforbindelse, beskyttelse af enheden mm.
  • Brug Google-sikkerhedskopiering, hvis du har brugt den til at sikkerhedskopiere din gamle telefon. På skærmen Hent dine programmer og data trykker du på Gendan fra denne sikkerhedskopi. Vælg din gamle telefon fra menuen, hvis du vil gendanne dine programmer fra en gammel telefon, der var sikkerhedskopieret vha. Googles sikkerhedskopieringstjeneste. Ellers trykker du på Konfigurer som ny enhed.
  • Konfigurér beskyttelse af enheden for HTC One A9.
Bemærk:
Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Tænde og slukke for placeringstjenester.