HTC One A9‎

< < Menu

HTC One A9

1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE
  3. Frontkamera
  4. Hovedtelefon
  5. Meddelelses-LED
  6. Nærhedssensor
  7. microSD kortstik og hul til udskubning
  8. nano-SIM-kortstik og hul til udskubning
  9. Højttaler
  10. Fingeraftrykslæser
  11. USB-stik
  12. Mikrofon
  13. 3,5 mm headset-stik
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One A9.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.