HTC One A9‎

< < Menu

Kan der være forskellige hastigheder på en Hyperlapse video?

Ja, der kan være op til tre forskellige hastigheder på en Hyperlapse video.
Vigtigt: Hvis du ikke ser denne funktion i Galleri, bør du hente og installere den nyeste opdatering til HTC Zoe-programmet.
  1. Find og tryk på videoen Hyperlapse i Galleri for at se videoen i fuld skærm.
  2. Tryk på .
  3. Træk i indstillingsknapperne, for at oprette op til tre videoafsnit.
  4. Tryk på et afsnit, og tryk derefter på linjen over indstillingsknapperne, for at vælge en hastighed.
  5. Tryk på for at gemme videoen Hyperlapse.
Tip: Du kan også konvertere en almindelig video til en Hyperlapse video i Galleri.