HTC One A9‎

< < Menu

Hvordan fjerner jeg duplikerede kontaktpersoner?

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Kontakter.
  2. Tryk på > Administrer kontaktpersoner > Fjern dubletter.
  3. Tryk på Telefon, hvis du vil fjerne duplikerede kontaktpersoner, der er gemt på telefonenen, eller tryk på kontoen, der indeholder de duplikerede kontaktpersoner.
  4. Tryk på OK, for at slette alle duplikerede kontaktpersoner. Eller, hvis du ønsker at vælge hvilke duplikerede kontaktpersoner, der skal fjernes, skal du trykke på Annuller. Vælg, hvilke kontaktpersoner du ønsker at fjerne, og tryk derefter på Slet.