HTC One A9‎

< < Menu

Jeg kan ikke forlade et program. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan forlade et program ved at trykke på , kan du prøve at holde og nede samtidigt. Hvis det fungerer, betyder det, at du muligvis ved et uheld har aktiveret fastgørelse af skærmen.
Under Indstillinger skal du trykke på Sikkerhed > Fastgørelse af skærm, og derefter trykke på knappen Til/Fra for at slå funktionen fra.
Bemærk: Du kan læse mere om fastgørelser på skærmen i brugervejledningen og i vores trin-vejledninger.