HTC One A9‎

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke låse skærmen op med mit fingeraftryk?

Hvis skærmen ikke låses op, når du trykker på fingeraftryksscanneren, kan du tjekke følgende:
  • Du vil muligvis ikke kunne indstille fingeraftryksscanneren til at låse op for telefonen, hvis du er logget på en Exchange ActiveSync-konto, der kræver, at du bruger en anden metode til at låse skærmen (som fx en adgangskode). Spørg din Exchange Server-administrator, om din Exchange ActiveSync-konto understøtter fingeraftryksscanneren.
  • Under Indstillinger > Fingeraftryksscanner, skal du sørge for at Vågn op-skærm er valgt.
  • Sørg for, at sensoren ikke er dækket til, når du holder telefonen. Du kan se, hvor sensoren sidder i brugervejledningen.
  • Sørg for din finger ikke er våd eller for tør.
  • Du må ikke bære handsker, når du bruger fingeraftryksscanneren.
  • Hold fingeren på fingeraftryksscanneren i mindst 2 sekunder, så den kan genkende dit fingeraftryk.