HTC One A9‎

< < Menu

Hvad er nyt og anderledes med HTC One A9?

HTC One A9 bruger Android 6.0 Marshmallow og et helt nyt Kamera-program.

Hvad er nyt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søger intuitivt efter relaterede oplysninger direkte i programmet og mens du kigger på en meddelelse eller et websted efter hjælp.
  • Der findes en indstilling for Hukommelse, der viser, hvordan hukommelsen bruges på telefonen.
  • For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen.
  • Brug dit eksisterende hukommelseskort som flytbart lager, som du kan sætte og bruge på enhver Android-telefon. Eller, hvis det er et spritnyt kort, kan du konfigurere det som intern hukommelse.
  • Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Nye funktioner til billedbehandling

• Skyd billeder i Kamera- eller Pro-tilstand. Brug Kamera-tilstand til hurtig og strømlinet optagelse af billeder. Brug Pro-tilstand til at få mere kontrol med indstillinger som fx manuel fokus og værdier for eksponering.
  • Telefonens kamera har Optisk billedstabilisering (OIS), der hjælper med at reducere uskarphed som følge af bevægelser under optagelsen.
  • Med Hyperlapse kan du skrue hastigheden op til 12 gange op og vælge, hvilke dele af videoen der skal have ændret hastighed.
  • Optag RAW-billeder med flere billeddetaljer. Brug RAW-redigering i Billed-editor til at få det bedste ud af dine billeder.

Hvad er ændret

• HTC BlinkFeed har udviklet sig til at være en tjenesteplatform, der kan samle indholdsleverandørers tjenester på ét sted. News Republic er vores første partner.
  • Tjenesten HTC Backup er ikke længere tilgængelig. Brug HTC Gendan til at gendanne tidligere sikkerhedskopier, du har gemt vha. HTC Backup på din telefon.
  • Det understøttes ikke at kunne sende et vCard via SMS. Du kan fortsat sende et vCard via MMS.