HTC Desire 650‎

< < Menu

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer.
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på kontakten Til/fra for at slå dataforbindelsen til eller fra.
Bemærk: Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatiske opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.