HTC Desire 650‎

< < Menu

Tjekke din e-mail

I programmet Mail kan du læse, sende og organisere e-mails fra én eller flere e-mail-konti, som du har konfigureret på HTC Desire 650.

1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Mail. Indbakken for en af dine e-mail-konti vises.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på en e-mail for at læse den.
    • Hvis du vil vise e-mails i en anden e-mailmappe, trykker du på > Mappe og derefter på den mappe, du vil vise.
    • Hvis du vil skifte imellem e-mailkonti eller vise e-mails fra alle dine konti, trykker du på .
    • Hvis du vil ændre indstillingerne for en e-mailkonto, skal du først vælge kontoen og derefter trykke på > Indstillinger.

Organisere din e-mail-indbakke

Har du en stor bunke e-mail-meddelelser i din indbakke? Organiser dine e-mail-meddelelser i faner, så du hurtigt kan finde de meddelelser, du leder efter.
  1. Skift til den e-mail-konto, du vil bruge.
  2. I indbakken trykker du på > Rediger faner.
  3. Vælg de faner, du vil tilføje til indbakken.
  4. Hvis du vil arrangere fanerne, trækker du og flytter herefter fanen til dens nye position.
  5. Tryk på .
  6. Glid med fingeren til den tilføjede fane for at se dine e-mail-meddelelser.