HTC Desire 650‎

< < Menu

Tips til optagelse af bedre billeder

Her er nogle tips til, hvad du kan gøre med Kamera-programmet for at tage bedre billeder.

Før optagelse

• Sørg for at kameraet og flashlinserne er rene og uden fingeraftryk. Tør dem evt. rene med en blød, ren mikrofiberklud.
  • Hold telefonen, så fingrene ikke blokerer kamera og flashlinser.

Til klare, skarpe billeder

• HTC Desire 650 har automatiske funktioner, der gør det let at tage billeder. Billedtilstand i Kamera-programmet giver dig en hurtig og pålidelig mulighed for at tage billeder.

Til mere kreative billeder har HTC Desire 650 også en hurtig funktion til at tilpasse eksponeringen eller lysstyrken i realtime. Du skal blot trykke for at fokusere, og så glide opad gentagne gange for at gøre motivet lysere, så du kan se flere detaljer, eller nedad for at gøre det mørkere.

• Tryk på skærmen for at fokusere og brug billedets kontrast til dynamisk justering, som undertiden er ønskeligt, hvis du ønsker at tage et makrobillede med uskarp baggrund eller når du bevæger dig.
  • Hvis motivet bevæger sig, trykker og holder du i kamerasøgeren på motivet for at låse fokus.
  • Hvis der er dele af billedet, der ligger i skygge, og andre dele, der er belyst, kan du bruge HDR-funktionen til at optage flere billeder med forskellig eksponeringer og kombinere dem til ét billede. Hold HTC Desire 650 stille eller anbring den på en plan overflade, når du bruger HDR.
  • Når du tager et panoramabillede, skal du overveje hele motivet og fokusere på en genstand, der har en neutral belysning, for derved at hjælpe med at holde eksponeringsbalancen i det sammensatte billede.
  • Pas på ikke at bevæge kameraet, når du tager et billede, især i svagt lys. .

Andre tips

• I Kamera-indstillinger trykker du på Gitter for at hjælpe med at indramme motivet bedre eller med at forbedre billedkompositionen.
  • Efter optagelse kan du forbedre billedet i programmet Google Billeder.