HTC Desire 650‎

< < Menu

Dvaletilstand

Dvaletilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC Desire 650 i strømbesparelsestilstand, når skærmen er slukket. Den forhindrer også hændelige tastetryk, når HTC Desire 650 ligger i tasken.

Skifte til slumretilstand

Hvis du vil slukke for skærmen og skifte til Slumretilstand, trykker du kortvarigt på TÆND/SLUK.

HTC Desire 650 går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid. Du kan ændre den tid, der går før HTC Desire 650 går i slumretilstand, i indstillingerne for Timeout for skærmen. Se Indstille hvornår skærmen skal slås fra for yderligere oplysninger.

Vågne fra dvaletilstand

Tryk på knappen TÆND/SLUK.