HTC Desire 650‎

< < Menu

HTC Desire 650 oversigt

Efter at have taget HTC Desire 650 ud af kassen, bør du først gøre dig bekendt med placeringen af kortstikkene og de forskellige knapper.
  1. TÆND/SLUK
  2. LYDSTYRKE-knapper
  3. Nærhedssensor
  4. Hovedtelefon
  5. 3,5 mm headset-stik
  6. Frontkamera
  7. nano-SIM-kortstikket
  8. microSD-kortstikket
  9. Højttaler
  10. USB-stik
Vigtigt:
Du skal bruge et 4G/LTE-abonnement for at bruge din udbyders 4G/LTE-netværk til taleopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
Bemærk:
  • Hvis du vil bruge et cover eller en skærmbeskyttelse, må du ikke dække eller blokere for nærhedssensoren. Køb et cover eller en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC Desire 650.
  • Undgå at væsker eller støv kommer ind i mikrofonhullet for at forhindre skader på mikrofonen.
  • Undgå, at forbinde et tredjeparts-hovedtelefoner eller tilbehør med metalpynt, der kan hænge nær hovedtelefonstikket. Hvis disse bruges, kan det påvirke signalmodtagelsen.
  • Du må ikke forsøge at skille telefonen ad. Prøv ikke at tvinge bagdækslet af eller fjerne batteriet. Dette kan beskadige telefonen eller dens elektroniske dele og vil gøre garantien ugyldig.