HTC Desire 530‎

< < Menu

Lyd og vibration ved berøring

Nogle brugere vil gerne høre en lyd eller mærke en vibration, når de berører skærmen, og andre vil ikke. Du kan slå forskellige typer lyde og berøringer til og fra på HTC Desire 530.
  • Lyd ved berøring af telefontastaturet
  • Lyd ved berøring af skærmelementer
  • Lyde under skærmlås
  • Træk ned for at opdatere lyde
  • Vibration når du trykker på fysiske knapper
  • Lyd og vibration ved berøring af HTC Sense-tastaturet

Slå lyd og vibration ved berøring til og fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Lyd og meddelelse.
  2. Vælg den indstilling under System, som du vil slå til eller fra.

Slå tastaturlyd og vibration fra

1. Startskærmen skal du trykke på > Indstillinger > Sprog og tastatur.
  2. Tryk på HTC Sense Input.
  3. Tryk på Lydfeedback og vælg så Ingen for at slå tastaturlyde fra.
  4. Ryd valgmuligheden Vibrationsfeedback for at slå tastaturvibration fra.